ELM Bio jabolčni - bezgov sok

 Sok je izdelan iz ekološko pridelanih, soncu dozorelih jabolk in bezga. 100% čisti sok zagotavlja neprimerljivo doživetje okusa. Biosfere Bio jabolčni-bezgov sok nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.


Sestavine; Jabolčni sok * (80%), bezgov sok* (20%). Iz certificirane biološke pridelave. Brez dodanega sladkorja!


Vsebina: 330 ml, 750 ml

                                                                                                                                                                                 
               ELM Bio jabolčni - ribezov sok

 Sok je izdelan iz ekološko pridelanih, soncu dozorelih jabolk in ribeza. 100% čisti sok zagotavlja neprimerljivo doživetje okusa. Biosfere Bio jabolčni-ribezov sok nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.


Sestavine; Jabolčni sok * (80%), ribezov sok* (20%).  Iz certificirane biološke pridelave. Brez dodanega sladkorja!


Vsebina: 750 ml

 
ELM Bio jabolčni - češnjev sok

 Sok je izdelan iz ekološko pridelanih, soncu dozorelih jabolk in češenj. 100% čisti sok zagotavlja neprimerljivo doživetje okusa. Biosfere Bio jabolčni češnjev sok nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.


Sestavine; Jabolčni sok * (80%), češnjev sok* (20%). Iz certificirane biološke pridelave. Brez dodanega sladkorja!


Vsebina: 330 ml, 750 ml

 ELM Bio 100% jabolčni sok

 Sok je izdelan iz ekološko pridelanih jabolkih. Več kot 450 različnih starih sort jabolk, zagotavljajo neprimerljivo doživetje okusa. Biosfere Bio jabolčni sok nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Brez umetnih barvil ali konzervansov, brez genskega inženiringa. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.


Sestavine; Jabolčni sok* (100%).   Iz certificirane biološke pridelave.


Vsebina: 330 ml, 750 ml

 ELM Bio zelenjavni sok

 Sok je izdelan le iz vrhunske kakovostne ekološke in sveže obrane pridelane zelenjave. 100% sok zagotavlja neprimerljivo doživetje okusa. Nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

 

Sestavine; Jabolčni sok * (80%), slivov sok * (20%). Iz certificirane biološke pridelave.

 

Vsebina: 0,73 l, 1 l

  
ELM Bio 100% korenčkov sok

 Sok je izdelan iz ekološko pridelanega korenja. Biosfere Bio korenčkov sok nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Brez umetnih barvil ali konzervansov.


Sestavine; Korenčkov sok * (100%).  Iz certificirane biološke pridelave.


Vsebina: 750 ml

 

ELM Bio Multi sadni sok

 Sok je izdelan le iz vrhunskih kakovostnih ekoloških pridelanih sadežev. Ta sok zagotavlja neprimerljivo doživetje okusa. Nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Brez umetnih barvil ali konzervansov, brez genskega inženiringa. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

 

Sestavine; Pomarančni sok* (31,5%), jabolčni sok* (30,5%), ananasov sok* (12,5%), korenčkov sok *, mango pire *, breskev pire *, sok pasijonke * , limonin sok * , sok iz koncentrata. Iz certificirane biološke pridelave.

 

Vsebina: 330 ml, 750 ml

   

ELM Bio pomarančni - mangov sok

 Sok je izdelan iz ekološko pridelanih, soncu dozorelih pomaranč in manga. Biosfere Bio pomaranči - mangov sok nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.


Sestavine; Pomarančni sok * pomarančnega koncentrata*(85%), mangov pire* (15%). Iz certificirane biološke pridelave. Brez dodanega sladkorja!


Vsebina: 350 ml, 750 ml

 


ELM Bio 100% pomarančni sok

 Sok je izdelan iz ekološko pridelanih, soncu dozorelih pomaranč. Biosfere Bio pomaranči sok nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.


Sestavine; Pomarančni sok * pomarančnega koncentrata*(100%). Iz certificirane biološke pridelave. Brez dodanega sladkorja!


Vsebina: 350 ml, 750 ml

 


ELM Bio 100% sok rdeče pese

 Sok je izdelan iz ekološko pridelane rdeče pese. Biosfere Bio sok rdeče pese nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Brez umetnih barvil ali konzervansov, brez genskega inženiringa.   


Sestavine; Sok rdeče pese * (100%). Iz certificirane biološke pridelave.


Vsebina: 750 ml

 
ELM Bio 100% paradižnikov sok

 Sok je izdelan iz ekološko pridelanega paradižnika. Biosfere Bio paradižnikov sok nima dodanega sladkorja, laktoze in je brez glutena, je primeren za vegetarijance. Brez umetnih barvil ali konzervansov, brez genskega inženiringa.  


Sestavine; Paradižnikov sok * (99,7%), morska sol *(0,3%). Iz certificirane biološke pridelave.


Vsebina: 330 ml, 750 ml