Vrhunska kakovost in visok delež sadja so najpomembnejše odlike napitkov in sokov Sarchio. Napitki in sokovi vsebujejo 100% sadje, sladkano samo s sladkorjem grozdja, odlično za ljubitelje svežih in naravnih arom.Bio sok divje borovnice

Bio sok divje borovnice je eliksir iz narave in vir dobrega počutja, pridobljen s stiskanjem samih jagod visoko kakovostnih borovnic, brez dodanega sladkorja in vode. Vsebuje naravne antioksidantne lastnosti, lahko se uporablja kot osnova za koktajle iz sadja ali kot dodatek k sadnim solatam ali jogurtu.

SESTAVINE:* sok divjih borovnic (100%). * Ekološki izdelek.

Vsebina: 330 ml

 


Bio napitek iz pomaranč, korenja in limone

Svež okus sveže obranih pomaranč, oranžnega korenja in limon, z izbiro najboljšega italijanskega ekološko pridelanega sadja je lastnost napitka, ki je sladkan samo s sladkorjem grozdja. Primeren je za tiste, ki radi pijejo napitke z naravnimi in pristnimi okusi sadja. Praktičnost nove embalaže, vsebine 200 ml, naredi produkt posebej primeren za otroke.

SESTAVINE: voda, pomarančni sok * (40%), zgoščeni grozdni sok *, korenčkov sok * (5,8%), limonin sok * (0,6%). * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje, oreškov in žit, ki vsebujejo gluten .

Vsebina: 600 ml

 


Bio napitek iz breskev

Intenziven žametni okus napitka iz breskev pripravimo z izbiro najboljšega italijanskega ekološko pridelanega sadja in sladkan samo s sladkorjem grozdja. Za vse tiste, ki imajo radi naravne in pristne okuse. Praktičnost novega pakiranja velikosti 200 ml, naredi produkt posebej primeren za otroke.

SESTAVINE:* Breskev pire, voda, * sladkor, grozdni, limonin sok *. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje, oreškov in žit, ki vsebujejo gluten .

Vsebina: 600 ml

 


Bio napitek iz hrušk

Intenziven žametni okus napitka iz hrušk pripravimo z izbiro najboljšega italijanskega ekološko pridelanega sadja in sladkan samo s sladkorjem grozdja. Za vse tiste, ki imajo radi naravne in pristne okuse.Praktičnost novega pakiranja velikosti 200 ml, naredi produkt posebej primeren za otroke.

SESTAVINE: * Hruška pire, voda *, sladkor grozdja *, limonin sok *. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje, oreškov in žit, ki vsebujejo gluten .

Vsebina: 600 ml

 


Bio napitek iz sliv

Intenziven žametni okus napitka iz sliv pripravimo z izbiro najboljšega italijanskega ekološko pridelanega sadja in sladkan samo s sladkorjem grozdja. Za vse tiste, ki imajo radi naravne in pristne okuse. Praktičnost novega pakiranja velikosti 200 ml, naredi produkt posebej primeren za otroke.

SESTAVINE: voda, slivov pire *, grozdni sladkor *,limonin sok *. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 600 ml