Sarchio vam nudi velik izbor ekološkega prigrizka brez glutena, da se lahko prepustite kadar imate kratek odmor in uživate v preprostosti sestavin, ki jih vsebujejo prigrizki. Primerni tudi za otroke, ki lahko jedo prigrizek ob katerem koli času dneva.Bio ploščice z mandlji in goji jagodami

Hrustljavi celi mandlji dajejo sladek okus in so odlični v kombinaciji z mehkobo goji jagod. Nenavadna in presenetljiva kombinacija med Sredozemskimi in orientalskimi okusi na eni ploščici ki je bogata z vlakninami in z dragocenimi hranili.

SESTAVINE: * Bučna semena, mandlji * (31%), * semena sezama , rižev sirup *, * goji jagode posušene (7%), * trsni sladkor. *Ekološki izdelek. Lahko vsebuje sledi soje.

Vsebina: 80 g

  
Bio ploščice z kvinojo in brusnicami

Zrna kvinoje v kombinaciji z mehkimi in sočnimi brusnicami, ki izboljšajo okus ploščic, poleg tega pa so še odličen vir vlaknin.

SESTAVINE:* Rižev sirup, hrustljav riž (riž *, * trsni sladkor, sol), brusnice * (20%), * kvinoja (7,6%), * trsni sladkor. * Ekološki izdelek. Lahko vsebuje sledi mleka, oreščkov, sezama in soje.

Vsebina: 80 g

 


 
Bio riževe ploščice z koščki temne čokolade

Čokoladna hrustljava riževa ploščica obogatena s slastnimi temnimi čokoladnimi koščki, brez glutena in primerno za vegane ter idealno za vso družino.

SESTAVINE: hrustljava riževa čokolada (47%) (* riž (71,7%), * trsni sladkor, kakav v prahu * (4,1%), * koruzni sirup, sol), * rižev sirup, čokoladni čips (9%) (* kakavova masa, * trsni sladkor, * vanilija v prahu. kakav 51% min), * trsni sladkor. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi oreščkov, sezama, mleka in soje

Vsebina: 80 g

 


 

Bio riževe ploščice z temno čokolado

Mehek in hrustljav riž s kakovostno temno čokolado, kombinacija odličnih ekoloških dobrot, za sladek premor brez glutena in primerno za vegane in za vsak trenutek dneva, idealno tudi za vso družino.

SESTAVINE: * Rižev sirup, hrustljav riž (37%) (riž *(92%), trsni sladkor *, sol), dodatno temna čokolada (19%) (kakavovo maslo *,trsni sladkor *, kakavovo maslo *, * vanilijev kakav 74% min), trsni sladkor *.* Ekološki izdelek.

lahko vsebuje sledi mleka, oreščkov, sezama in soje .

Vsebuje: 100 g

 


 
Bio riževe ploščice z mlečno čokolado

Mehek in hrustljav riž s kakovostno mlečno čokolado, kombinacija odličnih ekoloških dobrot, za sladek premor brez glutena in primerno za vegane in za vsak trenutek dneva, idealno tudi za vso družino.

SESTAVINE: Rižev sirup, hrustljav riž (37%) (riž * (92%),sladkorni trs *, sol), čokoladno mleko (19%) (sladkorni trs *, kakavovo maslo*, polnomastno mleko v prahu * (21,6%), kakavovo maslo *, vanilija. kakav min39%), trsni sladkor *.

* lahko vsebuje sledi oreščkov, sezama in soje .

Vsebina: 100 g

 


 

Bio kokosove ploščice z mlečno čokolado

Sarcio kokosova ploščica napolnjena z mehkim nadevom, ki združuje svež in eksotični okus kokosa, prelita z najboljšo mlečno čokolado.

SESTAVINE: rižev sirup *, čokoladno mleko v prahu *(33,5%) (sladkor iz sladkornega trsa *, kakavovo maslo *, mleko v prahu *(21,6%), kakavovo maslo *, vanilija *. Kakav 39% min), kokos kosmiči * (30,7%)* Ekološki izdelek.

lahko vsebuje sledi oreščkov, sezama in soje .

Vsebina: 90 g

 


 


Bio riževa mlečna čokolada

Lahka riževa zrna pomešana z občutljivo fino mlečno čokolado,  prinaša dobroto brez glutena, naravno in z polno energije, popolna v vsakem trenutku dneva.

SESTAVINE: * Čokoladno mleko * (84%) (* sladkorni trs,kakavovo maslo * * * polnomastno mleko v prahu (21,6%), kakavovo maslo * *vanilija) * napihnjen riž (16%) . * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje.

Vsebuje: 75 g

  


Bio riževa temna čokolada

Lahka riževa zrna pomešana z občutljivo fino temno čokolado,  prinaša dobroto brez glutena, naravno in z polno energije, popolna v vsakem trenutku dneva.

SESTAVINE:* temna čokolada (84%) (kakavovo maslo *,sladkorni trs *, kakavovo maslo *, vanilija *), rjavi riž * (16%). * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi mleka in soje.

Vsebina: 75 g

 


 

Bio riževa bela čokolada

Lahka riževa zrna pomešana z občutljivo fino belo čokolado,  prinaša dobroto brez glutena, naravno in z polno energije, popolna v vsakem trenutku dneva.

SESTAVINE: * Bela čokolada (84%) (sladkorni trs *, kakavovo maslo * * mleko v prahu *, vanilija *), polnozrnat riž * (16%). * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje.

TEŽA: 75 g

 


 

 
Bio ploščica z sončničnimi in lanenimi semeni

Bio ploščica z sončničnimi in lanenimi semeni je odlična kombinacija semen, ki ponuja polno vlaknin in ostale dragocene hranilne lastnosti, kot so vitamin E in omega 3 maščobnih kislin.

SESTAVINE: * sončnična semena (63%), rižev sirup *, * lanena semena (9%), * trsni sladkor. * Ekološki  izdelek.

Lahko vsebuje sledi oreščkov, sezama in soje.

Vsebina: 80 g

  
Bio ploščica z bučnimi semeni

Preprosta kombinacija praženih bučnih semen in riževega sirupa, ponuja nežen okus, naravni vir železa in omega 6.

SESTAVINE: * Bučna semena (74%), rižev sirup *, * trsni sladkor. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi oreščkov, sezama in soje.

Vsebina: 80 g

 


 

Bio ploščica z sezamovimi semeni

Pražena sezamova semena sladkano z riževim sirupom blagega okusa, daje uravnoteženo, hranljivo in z veliko količino vlaknin in elementov, kot sta fosfor in magnezij. Svež in pristen, idealen prigrizek, za vse tiste, ki opravljajo intenzivne telesne in intelektualne dejavnosti.

SESTAVINE: sezam * (65%) , rižev sirup *, trsni sladkor*. * Ekološki izdelek. Lahko vsebuje sledove oreščkov in soje.

Vsebina: 80 g