Naša semena in plodovi so 100% naravna, nepražena,bogata z bistvenimi elementi, vitamini in drugimi lastnostmi. Organska izbiraje nenadomestljiva zaradi bogate energijske vrednosti in presenetljivo dobra za vsak recept.Bio goji jagode

Goji jagode, so rdeče jagode, ki rastejo v dolinah himalajskih Mongolije in Tibeta in provincah Kitajske Xinjiang in Ningxia. Imajo številne zdravstvene lastnosti, vsebujejo ogromno antioksidantov in imajo visoko vsebnost vlaken. Goji jagode so mehke in prijetnega sladkega okusa, ki spominja na jagode. Lahko jih pojemo same kot sadje ali dodamo k jogurtu,solati...

SESTAVINE: * Goji jagode. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama

Vsebina: 100 g

  


Bio mešanica sončničnih, bučnih, sezamovih in lanenih semen

Najboljša semena iz sončnic, buč, sezama in lana so hranilno bogata in pomemben vir rastlinskih beljakovin in vlaknin. Idealno za pripravo solat, domačega kruha, juh in kot dodatek kuhani zelenjavi. Prav tako se lahko uporabi kot müsli za zajtrk, ki daje začetku dneva polno energije.

SESTAVINE: * Sončnična semena (50%), bučna semena *(20%), * seme sezamovo (15%), * laneno seme (15%). * Ekološki izdelek.

TEŽA: 180 g

  
Bio chia semena

Chia je zelnata rastlina, ki izvira iz Južne Amerike in je znana po svojih odličnih lastnosti in hranilnih vrednosti. Njena semena so bogata z vitaminom E, vlakninami, kalcijem, fosforjem, magnezijem. Vsebujejo esencialne maščobne kisline omega 3.  Imajo nevtralen okus in se lahko uporabljajo surove, lahko jih dodamo v jogurt, ali pa se uporabijo za aromatiziranje solat, testenin in pripravo domačih jedi iz sladkega ali slanega peciva.

SESTAVINE: chia semena * Ekološki izdelek

Vsebina: 100 g

  
Bio sončnična semena

Sarchio sončnična semena so naravna, nepražena in naravni vir esencialnih elementov. So vsestranska sestavina za pripravo kruha,pekovskih izdelkov in domiselnih solat.

SESTAVINE: * Sončnična semena. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama

Vsebina: 150 g

 


  


Bio lanena semena

Sarchio lanena semena so naravna, nepražena in naravni vir esencialnih elementov. So vsestranska sestavina za pripravo kruha,pekovskih izdelkov in domiselnih solat.

SESTAVINE: * Lanena semena. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama

Vsebina: 180 g

 


 
Bio makova semena

Makova semena so ne opredmeteno sestavina in značilna za dekoriranje domiselne slane ali sladke jedi. Lahko se uporabljajo tudi v kombinaciji z zelenjavo in testeninami. Obogati jed tudi iz prehranskega vidika čemer je odličen naravni vir vlaknin in mineralov, kot so kalcij, fosfor in magnezij.

SESTAVINE: makova semena * Ekološki izdelek

lahko vsebuje sledi sezama

Vsebina: 130 g

  Bio sezamova semena

Sarchio sezamova semena so naravna, nepražena in naravni vir esencialnih elementov. So vsestranska sestavina za pripravo kruha,pekovskih izdelkov in domiselnih solat.

SESTAVINE: * Sezamova semena. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama

Vsebina: 180 g

  

Bio bučna semena

Sarchio bučna semena so naravna, nepražena in naravni vir esencialnih elementov. So vsestranska sestavina za pripravo kruha,pekovskih izdelkov in domiselnih solat.

SESTAVINE: * Bučna semena. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama

Vsebina: 150 g