Ekološki paradižnik gojijo v Toskani, ker je teren na tem območju bogat s hranilnimi snovmi in daje paradižniku pravo ravnovesje med kislostjo in sladkorjem, brez dodajanja sladil. Plodovi se zbirajo neposredno ob polju in so predelana v 48 urah od zbiranja, pri čemer končni izdelek obdrži vso svežino paradižnika in pravo teksturo, ki je podoben tistemu iz domače omake.Bio pesto z baziliko

Pripravljeno s svežo organsko baziliko narejena po klasičnem receptu, blažji varianti brez česen in sira. Odlično z testeninami ali kot sestavina okusne poletne solate. Prav tako je priporočljivo za tiste, ki ne prenašajo laktoze.

SESTAVINE: bazilika * (55%), sončnično olje *, krompirjevi kosmiči *, ekstra deviško oljčno olje *, morska sol, pinjole * , limonin sok *. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 130 g

 


 

Bio paradižnikova omaka z baziliko

Pripravljena z celimi listi sveže bazilike, ohranja vonj mediteranske kuhinje. Omaka ima intenziven okus svežih italijanskih paradižnikov z podeželja Toskane. Pripravljena je za takojšnjo uporabo in ne zahteva nadaljnje kuhanje. Idealno za tiste z malo časa v kuhinji, ki želijo bogat in avtentičen okus domače omake.

SESTAVINE: paradižnik * (99,5%), bazilika * (0,5%). *Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledove zelene.

Vsebina: 340 g

  
Bio paradižnikova omaka z zelenjavo

Sredozemski okus okrepljen z italijansko kakovostjo, brez konzervansov in arom. Omaka je pripravljena za takojšnjo uporabo in ne zahteva nadaljnje kuhanje. Idealno za tiste z malo časa v kuhinji, ki želijo bogat in avtentičen okus domače omake.

SESTAVINE: paradižnik * (94%), zelenjava v različnih razmerjih * 5,5% (korenje *, čebula *, zelena * ), sol, bazilika *. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 340 g

  

Bio paradižnikov pire

Bio paradižnikov pire pridelan na sončnem podeželju Toskane. Paradižniki so sveže obrani in predelani v 48 urah po obiranju. Toskanska zemlja daje paradižniku ustrezno razmerje med kislino in sladkorjem, tako da ni potrebe za dodajanje sladil. V stekleni embalaži ohranja svežino in okus najboljših ekoloških proizvodov mediterana. Okus paradižnikovega pireja je dobro uravnotežen z gladko teksturo, podobno domačim izdelkom.

SESTAVINE:* Paradižnik. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 425 g