Bio vaflji ekološki izdelki brez glutena. Vaflje odlikuje posebna svežina, nizka kalorično vrednost, z nizko vsebnostjo maščob, lahko nadomestijo kruh v posebnih dietah brez soli, za nadzor nad telesno težo ali za prehranske intolerance.Bio riževi vaflji

Bio riževi vaflji so narejeni izključno s skrbno izbranim rjavim rižem. Zrna žitaric se kuhajo pri visoki temperaturi, brez dodajanja maščobe in soli. So lahki in hrustljavi, idealni za zamenjavo kruha,in okusni za zajtrk z medom ali marmelado. Priporočljivo za bolnike s preobčutljivostjo na gluten in za tiste, ki sledijo dieti z malo natrija.

SESTAVINE: rjavi riž *. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama in soje .

Vsebina: 100 g

  

Bio riževi vaflji z sezamom

Bio riževi vaflji z sezamom so narejeni izključno s skrbno izbranim rjavim rižem in obogateni z sezamovimi semeni. Zrna žitaric se kuhajo pri visoki temperaturi, brez dodajanja maščobe in soli. So lahki in hrustljavi, idealni za zamenjavo kruha, in okusni za zajtrk z medom ali marmelado.Priporočljivo za bolnike s preobčutljivostjo na gluten.

SESTAVINE: * Rjavi riž (96%), * sezamova semena (3%),sol. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje.

Vsebina: 100 g

  

Bio koruzni vaflji

Bio koruzni vaflji so narejeni izključno iz skrbno izbrane italijanske koruze. Zrna žitaric se kuhajo pri visoki temperaturi, brez dodajanja maščob. So popolni za nadomestitev kruha in so odličen lahek in hrustljav prigrizek.

SESTAVINE: koruzna * (99%), sol. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama in soje .

Vsebina: 100 g

  

Bio žitni vaflji

Bio žitni vaflji so narejeni iz skrbno izbranih zrn in naravno brez glutena. Zrna žitaric se kuha pri visoki temperaturi, brez dodajanja maščob. So lahki in hrustljavi prigrizek idealen med obroki za nadomestitev kruha. Idealen za zajtrk z medom ali marmelado.

SESTAVINE: * 99% žita (rjavi riž *, sezam * , ajda *, *kvinoja, amarant *), sol. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje *

Vsebina: 100 g

  

Bio riževi vaflji z sojo

Bio žitni vaflji z sojo so narejeni izključno z rjavim rižem in skrbno izbrane soje . Zrna žitaric se kuha pri visoki temperaturi, brez dodajanja maščob. So lahki in hrustljavi prigrizek, idealni za med obroki in za nadomestitev kruha. Idealen za zajtrk z medom ali marmelado.

SESTAVINE:* Rjavi riž (90%), soja * (10%). * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje *

Vsebina: 100 g

  

Bio riževi vaflji z mlečno čokolado

Bio riževi vaflji z mlečno čokolado združujejo preprostost in hrustljavost riževih sladic s poslastico in dobroto najboljše mlečne čokolade. Z samo 82 kalorij na kos odlično uravnava ravnovesje med energijo, okusom in lahkotnostjo. So brez glutena.

SESTAVINE: * Rjavi riž (60%), * čokoladno mleko * (40%)(* trsni sladkor, * kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu * (21,6%), *vanilija). * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama in soje.

Vsebina: 100 g

  


Bio riževi vaflji z temno čokolado

Bio riževi vaflji z temno čokolado združujejo preprostost in hrustljavost riževega peciva z prefinjenostjo in intenzivnostjo temne čokolade. Z samo 81 kalorij na kos ustrezno uravnava ravnovesje med energijo, okusom in lahkotnostjo. So brez glutena.

SESTAVINE: * Rjavi riž (60%), * ekstra temna čokolada (40%) (* kakavova pasta, rjavi sladkor *, kakavovo maslo *, vanilija *). *Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama, mleka in soje.

Vsebina: 100 g

  

Bio riževi vaflji z belo čokolado

Bio riževi vaflji z belo čokolado združujejo preprostost in hrustljavost riževega peciva z kremasto belo čokolado. Z samo 80 kalorij na kos ustrezno uravnava ravnovesje med energijo, okusom in lahkotnostjo. So brez glutena.

SESTAVINE:* Rjavi riž (60%), * bela čokolada (40%) (*trsni sladkor, kakavovo maslo *, * mleko, vanilija v prahu *) * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama in soje.

Vsebina: 100 g