Sarchio bio moka in kosmiči - Idealno za pite, torte, piškote in posebnih vrst kruha. Moka je rustikalna in okusna brez glutena in kosmiči izključno biološki in ekološki.
Bio ajdova moka

Bio ajdova moka, fino mleta in tipično kmečka. Ta se običajno uporablja skupaj z drugimi mokami brez glutena za kruh, žemljice, pecivo, polento in njoke.

SESTAVINE:* Ajda. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama.

Vsebina: 500 g

  Bio koruzna moka

Bio koruzna moka , odlična za ustvarjanje peciva in piškotov, lahko dodamo tudi druge moke, brez glutena za izvedbo bolj okusnih in posebnih vrst kruha.

SESTAVINE:* Koruza. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama.

Vsebina: 500 g

  Bio riževa moka

Bio riževa moka fino mleta , odlična za sladko mehek biskvit, pecivo, piškote ali za zgostitev omake, kot jajčno kremo ali omako.

SESTAVINE:* Riž. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama.

Vsebina: 500 g

  


Bio pšenični kosmiči

Bio pšenični kosmiči, dobimo jih z mletjem ekološke pšenice. To so naravna vlakna za zdravo in uravnoteženo prehrano. Idealno poleg mleka in jogurta, lahko se uporabljajo pri sladkih in slanih pecivih.

SESTAVINE: * Kosmiči pšenice. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi soje.

Vsebina: 250 g

 Bio ovseni kosmiči

Bio ovseni kosmiči dobimo z mletjem ekološkega ovsa. To so naravna vlakna za zdravo in uravnoteženo prehrano. Idealno poleg mleka, zelenjave, pijač in jogurta,  lahko se uporablja za pripravo sladkih pekovskih izdelkov, za okusen in domač kruh.

SESTAVINE: ovseni kosmiči. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama.

Vsebina: 250 g