Sladki namazi z okusom ekološkega sadja brez dodane saharoze, s svojo svežino ohranijo vso teksturo in kremnost ki jo ponuja ekološko sadje.Bio marelična marmelada

Bio marelična marmelada vsebuje vse lastnosti in okus svežega sadja. Vsebuje sadni sladkor, da se zagotovi resničen okus in kremasto teksturo značilno za domače marmelade. Priporoča se kot dodatek k kruhu in piškotu, okusna pa je tudi v sladicah, v jogurtu in na sladoledu.

SESTAVINE: marelice *, zgoščeni grozdni sok*, želirno sredstvo: pektin; regulator kislosti: citronska kislina. Sadje 65 g na 100 g - Skupni sladkor 31 g na 100 g. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 320 g

  


Bio višnjeva marmelada

Bio višnjeva marmelada vsebuje vse lastnosti in okus svežega sadja. Vsebuje sadni sladkor, da se zagotovi resničen okus in kremasto teksturo značilno za domače marmelade. Priporoča se kot dodatek k kruhu in piškotu, okusna pa je tudi v sladicah, v jogurtu in na sladoledu.

SESTAVINE: višnje *, zgoščeni grozdni sok *,želirno sredstvo: pektin; regulator kislosti: citronska kislina. Sadje 65 g na 100 g - Skupni sladkor 36 g na 100 g. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 320 g

  


Bio pomarančina marmelada

Bio pomarančina marmelada vsebuje vse lastnosti in okus svežega sadja. Vsebuje sadni sladkor, da se zagotovi resničen okus in kremasto teksturo značilno za domače marmelade. Obogatena je z majhno pomarančno lupino,ki izboljša intenziven okus sredozemskega sadja. Priporoča se kot dodatek k kruhu in piškotu, okusna pa je tudi v sladicah, v jogurtu in na sladoledu.

SESTAVINE: pomaranče *, zgoščeni grozdni sok *, želirno sredstvo: pektin; regulator kislosti: citronska kislina. Sadje 50 g na 100 g -Skupni sladkor 38 g na 100 g. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 320 g

  


Bio marmelada divjih borovnic

Bio marmelada divjih borovnic vsebuje vse lastnosti in okus svežega sadja. Vsebuje sadni sladkor, da se zagotovi resničen okus in kremasto teksturo značilno za domače marmelade. Priporoča se kot dodatek k kruhu in piškotu, okusna pa je tudi v sladicah, v jogurtu in na sladoledu.

SESTAVINE: divje borovnice *, zgoščeni grozdni sok *, želirno sredstvo: pektin; regulator kislosti: citronska kislina. Sadje 55 g na 100 g - Skupni sladkor 38 g na 100 g. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 320 g

  


Bio slivova marmelada

Bio slivova marmelada vsebuje vse lastnosti in okus svežega sadja. Vsebuje sadni sladkor, da se zagotovi resničen okus in kremasto teksturo značilno za domače marmelade. Priporoča se kot dodatek k kruhu in piškotu, okusna pa je tudi v sladicah, v jogurtu in na sladoledu.

SESTAVINE: slive *, zgoščeni grozdni sok *, želirno sredstvo: pektin; regulator kislosti: citronska kislina. Sadje 65 g na 100 g -Skupni sladkor 35 g na 100 g. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 320 g

  


Bio čokoladni lešnikov namaz

Bio čokoladni lešnikov namaz sestavljen iz kakava, ki prihaja z Dominikanske republike in ekoloških lešnikov. Okusen namaz na kruhu ali piškotu, ali za uporabo kot pridih prefinjenosti v sladicah.

SESTAVINE:* Koruzni sirup (37,5%), * sončnično olje, *lešniki (13%), * moka * soja , razmaščeni kakav v prahu (7,5%), rastlinsko olje: * ne hidrogenirane palmovo olje, emulgator: lecitin soja * , * vanilijev ekstrakt. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi mleka in volčjega boba.

Vsebina: 200 g