Zelenjavne začimbe - široka paleta skrbno izbranih začimb z okusom najpomembnejših sredozemskih jedi z italijansko odličnostjo DOP ali IGP, ki izvirajo iz Puglia ali Emilia Romagna, je namen predvsem ustvariti okusne recepte brez glutena ali brez glutamata.Bio riževa smetana

Sarchio riževa smetana je brez laktoze je alternativa rastlinski smetani. Preprost in nežen okus je primeren za pripravo vseh vrst jedi kot so tradicionalni slani recepti, zamrznjene sladice in sladke omake. Priporočljivo za vegane.

SESTAVINE: voda, riž* (30%), * hladno stiskano sončnično olje, gostilo: rožičeva moka *, morska sol. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 200 ml

  

Bio mešanica zelenjave in začimb

Bio mešanico zelenjave in začimb pripravimo z izbiro in kombiniranjem najboljše certificirane organske zelenjave, brez dodanega glutamata in glutena.

SESTAVINE: morska sol, * riževa moka, * koruzni škrob, *miso ( soja * , * riž, voda, sol, koji) * dehidrirana zelenjava v spremenljivem deležu 10,8% (* čebula, zelena * , korenje *, * peteršilj, koper *), izvleček kvasa, * ekstra deviško oljčno olje 2%, začimbe *. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 125 g

 


 

Bio jušne zelenjavne kocke

Bio jušne zelenjavne kocke pripravimo z izbiro in kombiniranjem najboljše certificirane organske zelenjave, brez dodanega glutamata in glutena.

SESTAVINE: kalijev klorid, miso * ( soja * , riž *, voda,sol, koji), nehidrogenirano palmovo olje *, dehidrirana zelenjava v različnih razmerjih * 13,9% (čebula *, zelena * , korenje *, peteršilja * ), riževa moka*, morska sol, koruzni škrob *, maltodextrin *, začimbe *. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 66 g

 


 


Bio balzamični kis iz Modene

Cenjena začimba par excellence  je narejena iz grozdja vrste Trebbiano. Izbrani italijanski vinski kis iz ekološkega kmetijstva, njegova kakovost je zagotovljena z certifikatom IGP. Polnjen v prestižni stekleni ampulim, ki obogati mizo ob posebnih priložnostih.

SESTAVINE:* Grozdni mošt, vino, kis *. * Izdelano zekološkega grozdja.

Vsebina: 250 ml

 Bio jabolčni kis

Bio jabolčni kis je proizveden z počasno in naravno fermentacijo celih jabolk, pridelanih do prave stopnje zrelosti, ki ohranja nedotaknjene dragocene organoleptične lastnosti. Ni pasteriziranih procesov.

SESTAVINE:* Kis. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 500 ml

 
Bio ekstra deviško oljčno olje DOP

Bio ekstra deviško oljčno olje DOP je pridobljeno iz oliv obdelanih v biološki oljarni Coratine, ki prihaja iz območja Gargano. Hladna ekstrakcija olja omogoča, da aktivni in nedotaknjeni dragoceni vitamini in oljčni antioksidanti ostanejo v olju. Olje ima saden okus in je odličen kot začimba.

SESTAVINE:* Ekstra deviško oljčno olje. * Ekološki izdelek.

Vsebina: 750 ml

 
Bio morska sol

Bio morska sol je živilo brez sredstev proti strjevanjuin brez dodatkov. Z izhlapevanjem morja okoli Sicilije se obira ročno z lesenimi vesli. Uporaba bazenov iz mavca pri izhlapevanju naredi sol še posebej iskreno v primerjavi z drugimi solmi. Je lahko topna in je zato primerna za vsako jed.

SESTAVINE: Integrirana naravna morska sol

Vsebina: 1000 g