Žitarice za zajtrk - Veliko vlaknin, brez glutena, z nizko vsebnostjo maščob ali brez sladkorja, to so glavne značilnost ižitaric Sarchio. So idealni za tiste, ki želijo ostati vitki.
Bio hrustljavi riž

 

Bio hrustljavi riž je enostavna in vsestranska žitarica, odlična za zdrav zajtrk in za pripravo sladic. Z nizko vsebnostjo maščob, brez glutena je primerna za tiste, ki se odločijo za vegansko prehrano.

 

SESTAVINE: riž * (92%), trsni sladkor *, sol. * Ekološko izdelek

Lahko vsebuje sledi mleka, oreščkov in sezama.

 

Vsebina: 200 g

  


Bio hrustljavi riž z čokolado

 

Bio hrustljava riževa zrna z kombinacijo čokolade, odlična za zdrav zajtrk ali za pripravo sladkih jedi. Brez glutena je primeren za tiste, ki se odločijo za vegansko prehrano.

 

SESTAVINE: riž *, trsni sladkor *, kakav v prahu * (4.1 *), koruzni sirup *, sol. *Ekološko izdelek

Lahko vsebuje sledi mleka, oreščkov in sezama.

 

Vsebina: 200 g

  

Bio ovseni napinjenci z medom

 

Bio ovseni napinjenci z medom so hrustljavi in odlični za zajtrk. Bogata so z dragocenimi hranilnimi snovmi, vključno z vlakninami in beta-glukani, ki pripomorejo k zmanjšanju holesterola.

Dva obroka (enakovredna 90 g) prinese 3 g beta-glukanov. Bio ovseni napinjence z medom uporabljate kot del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja, pomaga zmanjšati holesterol.

 

SESTAVINE: Ovseni napihnjenci *, med * (17%). Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi mleka, oreščkov in sezama.

 

Vsebina:200 g

 Bio riževi napihnjenci

 

Bio riževi napihnjenci so brez glutena. Riževi napihnjenci so pridobljeni z preprostim kuhanjem celih zrn pod visokim tlakom. Preprost in vsestranski proizvod, odličen z mlekom ali jogurtom ali pa ga uporabimo kot osnovo pri pripravi sladic.

 

SESTAVINE:* 100% riž. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama.

 

Vsebina: 200 g

  Bio koruzni kosmiči

 

Majhna in nepravilna oblika koruznih kosmičev izhaja iz značilnega proizvodnega procesa, ki ne zahteva uporabe moke, ampak preprosto parno kuhanje celih zrn koruze in poznejšo peko v pečici. Edinstven v svoji preprostosti, z nizko vsebnostjo maščob, sladkorja in seveda brez glutena. Priporoča se za zdrav zajtrk z mlekom ali jogurtom.

 

SESTAVINE:* koruza (98,7%), sol, emulgator: Sončnični lecitin. * Ekološki izdelek.

 

Vsebina: 250 g

  


Bio pirini napihnjenci z medom

 

Pri dobljeni iz naravne pire, kuhane na visokotlačni pari, nato karamelizirana z rjavim sladkorjem in medom. Okusno z mlekom ali jogurtom.

 

SESTAVINE: *pirini napihnjenci (50%), * trsni sladkor, * med (3,2%), * pšenični sirup. *Ekološki izdelek.

 

Vsebina: 200 g

 Bio ovseni kosmiči

 

Bio ovsene kosmiče dobimo z preprostim kuhanjem zrn na pari. Ovseni kosmiči naravno vsebujejo beta-glukane in druge dragocene prehranske lastnosti, kot so železo,fosfor in magnezij. Lahko jih jemo z mlekom, ali pa se uporablja kot sestavina v sladicah, juhah in pri pripravi kruha.

 

SESTAVINE:* Ovseni kosmiči. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama.

 

Vsebina: 375 g

 Bio pirini kosmiči

 

Majhna in nepravilna oblika pirinih kosmičev, izhaja iz značilnega proizvodnega procesa, ki ne zahteva uporabe moke, ampak preprosto kuhanje celi zrn s paro in praženje v pečici. Z nizko vsebnostjo maščob, in z pravo mero vlaknin. Priporočamo z mlekom ali z jogurtom.

 

SESTAVINE:* Pira (92,9%), * trsni sladkor, sol, * slad ječmen , emulgator: sončnični lecitin. * Ekološki izdelek.

 

Vsebina: 250 g

  Bio kamutovi napihnjenci

 

Bio KAMUT® napihnjenci so pridobljeni iz preprostega visokotlačno kuhanja zrnja. Preprost in vsestranski proizvod, ki se lahko uporablja z mlekom ali z jogurtom, ali pa se uporablja kot osnova za pripravo sladkih receptov.

 

SESTAVINE:* 100% kamut ® Khorasan pšenica. * Ekološki izdelek.

Lahko vsebuje sledi sezama

 

Vsebina: 200 g