Organique izdelki so brez glutena in pečeni z malo maščob na nizki temperaturi. Imajo certifikat Fair Trade Certified, in Non-GMO certifikat. Izpolnjujejo zahteve standarda ISO 9001 inISO 22000 za upravljanje kakovosti in standardov varnosti hrane. Izbrane sestavine so izključno od lokalnih kmetov. Organique izdelki so prisotni v 24 državah, predvsem v Evropi, prisotni pa so tudi v Združenih državah Amerike

                                                                                     Bops – čips z kislo smetano in čebulo

 

Kdo pravi, da " je malica lahko okusna in zdrava?" Kdo pravi, da "daje prigrizek, narejen iz izbranih sestavin, počasi pečen na nizki temperaturi, da v njem ostanejo vsi minerali ?" Kdo pravi, da" Imajo zmanjšano vsebnost maščob in da so brez glutena in da je certificiran organski prigrizek ?"  MI..

 

Sestavine: krompirjev škrob * 51,4%, krompirjevi kosmiči* 14,6%, koruzna moka *, * sončnično olje *, kisla smetana in začimbe čebule *4% (dekstroza * [iz koruze], sol, suh jogurt*, maltodekstrin * [iz koruze],mleko v prahu *, izvleček kvasa [iz koruze], zelišča in začimbe * (čebula v prahu *, peteršilj *, beli poper *), sončnično olje *, sredstvo proti strjevanju - silocon dioksid, naravna aroma), sol. *Organsko brez glutena. Lahko vsebujej laktozo in mlečne beljakovine.

 

Vsebina: 85 g
Bops - čips z rdečo papriko

Kdo pravi, da "je malica lahko okusna in zdrava?" Kdo pravi, da "da je prigrizek, narejen iz izbranih sestavin, počasi pečen na nizki temperaturi, da v njem ostanejo vsi minerali?" Kdo pravi, da" Imajo zmanjšano vsebnost maščob in da so brez glutena in daje certificiran organski prigrizek ? " MI..

Sestavine: krompirjev škrob * 51,4%, krompirjevi kosmiči * 14,6%, koruzna moka *, sončnično olje *, rdeča paprika začimba * 4% (sol, koruzne moke *, dekstroza *[iz koruze] sirotka v prahu *, sladkor *, paprika *, paradižnik *, čebula *izvleček kvasa [iz koruze], česen *, sončnično olje *, sredstvo proti strjevanju– silicijev dioksid, paprika izvleček *), sol. * Organsko brez glutena. Lahko vsebuje laktozo in mlečne beljakovine.

Vsebina: 85 g
Bops - čips z morsko soljo

Kdo pravi, da " je malica lahko okusna in zdrava? " Kdo pravi, da "da je prigrizek, narejen iz izbranih sestavin, počasi pečen na nizki temperaturi, da v njem ostanejo vsi minerali? " Kdo pravi, da" Imajo zmanjšano vsebnost maščob in da so brez glutena in da je certificiran organski prigrizek ? "  MI..

Sestavine: krompirjev škrob * 51,4%, krompirjevi kosmiči * 14,6%, koruzna moka *,sončnično olje *,morska sol, začimbe 4% (krompirjev škrob *, morska sol, sladkor *, izvleček kvasa [od koruza], sončnično olje *, sredstvo proti strjevanju – silicijev dioksid ), sol. * Organsko brez glutena.

Vsebina: 85 g
VEGEE - pečen EKOLOŠKO ZELENJAVNI čips

Vegee čips ni samo okusen, on vam ponuja boljši prigrizek kot navadni čips iz krompirja. Vzeli smo vse dobrote iz naše najbolj priljubljene zelenjave: korenje, rdeča pesa, brokoli, in to je v naših prigrizkih.

Sestavine: * krompirjev škrob, * krompirjevi kosmiči,* koruzna moka, * sončnično olje, dehidrirana zelenjava 6% (* korenje, * rdeča pesa,* špinača, * brokoli), sol, * začimbe 2% (* krompirjev škrob, sol,sladkor *,kvasni ekstrakt), * Organske sestavine.

Vsebina: 85 g