Kaj je alkalna voda?

Alkalna voda je izraz, ki opisuje idealno pitno vodo, ki je v naravi in je poznana tudi kot: ionizirana voda, prestrukturirana voda, mikro voda ali reducirana voda.

glacier

Ali ste že kdaj videli ledenik ali ledeno goro?

Modra mineralov, okus vode je precej drugačen. Voda Ni "napihnjena", ki se pogosto pojavlja pri pitno vodo iz pipe ali celo filtrirane vode.Minerali niso namenjene samo nadomestiti manjkajoče elemente v telesu, temveč tudi "skriti" resnično skrivnost ledeniške vode, in njeno antioksidant moč. To so močni, čisti hidroksilni ioni, negativno nabiti atomi vodika, ki aktivno poiščejo in nevtralizirajo pozitivno nabite proste radikale, ki poškodujejo vaše telo na celičnem nivoju.


Kako lahko pridete do alkalne ionizirane vode, ki jo ustvari ledeniški potok ali ledenik ?

Tehnologija je končno ponudila "čisto" rešitev v obliki ionizatorja. Izboljšati je treba kakovost vode elektrolize, proces, ki se odvija v ionizatorju vode. Z drugimi besedami, proizvaja snovi, ki se pojavljajo v naravi.

Pridobivanje električnega naboja, sprememba vode temelji in zagotavlja naslednje funkcije:

Tesna struktura (mikro grozdi):

mikro grozdi

Ionizirana voda ima manjšo strukturo kot druge oblike vode, in je sestavljena iz niza, ki predstavlja 4 do 6 vodnih molekul (v primerjavi z 10 do 15 v vodovodni vodi). Občutno manjše velikosti omogoča telesu, da bolj hitro in učinkovito absorbira in izpira toksine iz celic in tkiv. Prav tako  molekulskega vezi med kisikom in vodikovih ionov izboljšajo oksigenacijo telesa.


Električni naboj:

Ionizirana voda je edina vrsta vode, ki ima električni naboj, zaradi katerega je voda tako osvežilno in prevodna. Zaradi tega je naboj ionizirane vode še posebej koristen za prenos hranilnih snovi in ​​kisika do telesnih celic.

Šesterokotna oblika:

Alkalne kosmiči - šesterokotna oblika

V nasprotju z drugimi vrstami vodnih molekul ima ionizirana vodo heksagonalno obliko ali 6 strani. Ta oblika omogoča vodi da gre hitrejše skozi telo in prenaša hranilne snovi in ​​kisik. Prav tako povečuje notranje čiščenje, metabolne aktivnosti, funkcije celic in daje energije.Vodikove vezi:

Ionizirana voda je sestavljena predvsem iz vodikovih vezi, ki krepijo in zagotavljajo podporo vseh vitalnih funkcij, ki se pojavljajo v človeškem telesu na celičnem nivoju.

Premikanje v levo:

Medtem ko se elektroni v običajnih vodnih molekul vrtijo v smeri urinega kazalca, se elektroni ionizirane vode vrtijo v smeri levo. Rotacija pomeni, da ionizirana voda vsebuje energijo, in da je aktivna, revitalizira in lahko zato izboljša splošno počutje organizma.

Nizka površinska napetost:

Ionizacija - nizke površinske napetosti

Površinska napetost je izraz, ki opisuje težnost tekočin. Voda z nizko površinsko napetostjo ima molekule bolj elastične in manj kohezivne saj vodi omogoča hiter pretok skozi telo poleg tega pa z lahkoto prodre v celice in tkiva.

Pozitivni naboj:

Pozitivno nabita ionizirana voda omogoča, bistveno izboljšano komunikacijo med celicami, ima koristi, ki jih nobena druga vrsta vode nima.

čistoča:

Kapljica - čistoča

Ionizirana voda se šteje kot čista, saj ne vsebuje negativnih lastnosti elektromagnetnih frekvenc ki so prisotne v večini drugih voda, še posebej v odpadni vodi številnih mestih in občinah. Ti strupeni elementi so izločeni v postopku ionizacije.